Organizacije za mlade

Na pijači z župani

21. 4. 2021 avtor: Mladinski center Ormož

Mladinski center Ormož v pomladnih mesecih že nekaj let zapored v svojo družbo povabi župana Občine Ormož. Tudi letos ne bo nič drugače, le da so k sodelovanju tokrat povabili tudi župana sosednjih dveh občin – Občine Središče ob Dravi in Občine Sveti Tomaž. O položaju mladih se bodo pogovarjali z župani Danijelom Vrbnjakom, Jurijem Borkom in Mirkom Cvetkom.

Tako kot lani, so tudi letos moči združili s Klubom ormoških študentov, ki se aktivno vključujejo v organizacijo dogodka in izvedbo pogovora.

Tudi tokrat bo dogodek zaznamovan zaradi še vedno trajajoče pandemije koronavirusa. Zato bo pogovor predvajan v živo na FB profilu Mladinskega centra Ormož – @mcormoz.

Pogovor Na pijači z župani bo potekal v ponedeljek, 26. aprila 2021, zvečer ob 19. uri.

Gostji pogovora bosta zraven županov še Mojca Zorčič, ki bo predstavila certifikat Mladim prijazna občina in Teja Trstenjak, ki pripravlja Strategijo za mlade za Občino Ormož.  

Mladi, vaše mnenje je pomembno. Zato vabljeni, da se aktivno vključite v pogovor. Gostom pogovora lahko v komentarje zastavite vprašanja, predlagate, pohvalite ali pograjate.

Vabljeni tudi klubi, društva in druge organizacije, ki delate z mladimi. Vaše izkušnje so prav tako pomembne in z vašimi predlogi se lahko položaj mladih še izboljša.

Vir: Mladinski center Ormož