Zabava in prosti čas

Nadeni ime četrtnemu mladinskemu centru na Markovcu

10. 2. 2022 avtor: Center mladih Koper

Center mladih Koper, ki deluje pod okriljem Zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper, razpisuje nagradni natečaj za poimenovanje novega mladinskega centra na Markovcu, ki je nastal iz bivšega atomskega zaklonišča.

V mladinskem centru na Markovcu sta dve vadnici za mlade glasbene skupine, družabni prostor z družabnimi igrami ter kalčetom in dvorana z namiznim tenisom, projektorjem in očali za virtualno resničnost. Ker so za podobo centra v celoti poskrbeli mladi, je prav, da mu zdaj poiščejo tudi primerno ime.

Na natečaj se lahko prijavijo mladi med 15. in 29. letom starosti, ki lahko prijavijo največ tri predloge novega imena. Slednje mora biti pomenljivo, nanašati se mora na kraj mladinskega centra in poudarjati mora njegovo aktualno namembnost v povezavi z nekdanjo namembnostjo ter igrivo podobo.

Prijave s pripisom »Prijava na natečaj Nadeni ime četrtnemu mladinskemu centru na Markovcu« lahko mladi pošljejo do vključno 18. 2. 2022 na elektronski naslov mladikoper@gmail.com ali po pošti na naslov: Center mladih Koper, Gregorčičeva 4, 6000 Koper. Prijavnico in dokumentacijo natečaja dobijo na spletni strani Centra mladih Koper, https://cmk.si/razpisi.

Vsi prispeli predlogi bodo po končanem roku prijave objavljeni na Facebook strani Centra mladih Koper, kjer bodo potekala glasovanja s strani obiskovalcev strani z všečkanjem predloga. Všečkanje bo možno le en teden po objavi predlogov na Facebook strani. Pet predlogov z največ všečki bodo predani v ocenjevanje strokovne komisije, ki bo določila končnega zmagovalca.

NAGRADE:nagrada : CMK torba + CMK beležka + vrednostni bon v višin 30 EURnagrada: CMK torba + CMK beležkanagrada: CMK torba

Za vse dodatne informacije se zainteresirani lahko obrnejo na naslov mladikoper@gmail.com