Zdravje

PROJEKT KAKO SI: Naučimo se upravljati s časom

3. 4. 2023 avtor: Špela Ferlin

Ali imate kdaj občutek, da ima vaš dan premalo ur, da bi naredili vse, kar si želite ? Da bi potrebovali še pet dodatnih ur, da bi lahko izpolnili vse obveznosti, poleg tega pa še šli na kavo s prijateljem_ico, telovadili in pospravili sobo ?

Na Filozofski fakulteti imajo za vas rešitev! Na delavnici upravljanja s časom vam bodo predstavili, kaj upravljanje s časom sploh je, vas naučili uporabe različnih tehnik upravljanja s časom kot sta Eisenhowerjeva matrika in Kanban tabla, ti pomagali ustvariti tvoj work-life balance in ti pomagali čim bolj učinkovito organizirati dan.

Število mest na dogodku je omejeno, zato je za udeležbo je potrebna prijava, in sicer na naslednji povezavi, za delavnico, ki bo 20. aprila potekala v živo na fakulteti, in na naslednji povezavi za delavnico, ki bo 25. aprila potekala na spletnem orodju Zoom.

Izobraževanje je del projekta “Kako si?”, ki ga organizira Društvo študentov psihologije v Sloveniji ob mednarodnem dnevu duševnega zdravja. Namen projekta je zelo širok in večplasten. Ljudem želijo ponuditi širok spekter aktivnosti in vsebin povezanih z duševnim zdravjem, s katerimi želijo informirati, poučiti, pomagati. Želijo ponuditi strokovne in kakovostne informacije, do katerih posameznik drugače ne zna ali ne more pristopiti. Želijo opozoriti tudi na trenutne družbene in socialne razmere ter aktivno (tako fizično kot psihično) spoprijemanje z njimi. Projekt organizatorjem – študentom psihologije omogoča, da že v času študija aktivno pridobivajo dodatno znanje in izkušnje s področja, ki ga študirajo ter da že kot študenti stremijo in aktivno delujejo v smeri ozaveščanja ljudi k boljšemu duševnemu zdravju.