Izobraževanje / Podjetništvo

Obvladaj Linkedin

28. 11. 2023 avtor: Rožle Oštir
plakat

Danes, 28. novembra, od 18. ure, bo v učilnici ABC Hub na Latinskem trgu 6 v Ljubljani potekala delavnica s predstavnikoma agencije Mighty Krulz Nežo Kroflič in Luko Srbićem, ki bosta na dogodku z udeleženci delila osnove urejanja Linkedin profila in prodajne strategije za čim boljšo izrabo spletne platforme.

Delavnica bo potekala v treh sklopih. V prvem delu bosta predavatelja predstavila osnove Linkedina, kot so razumevanje platforme in njenega pomena, kako učinkovito urediti profil za maksimalno vidnost in kako pripraviti kakovostne objave za aktivno sodelovanje na platformi. Temu bo sledil sklop o napredni prodaji na Linkedinu, ki bo vključeval predstavitev različnih možnosti oglaševanja in stroškov, ki jih prinaša, orodja in metode za doseganje poslovnih ciljev, predstavitev uspešnih praks za pridobivanje mednarodnih strank in partnerjev ter lokalizacijo marketinških kanalov za tuje trge.

Zadnji sklop bo dodatek, posvečen odgovorom na vprašanja, kako s pomočjo Linkedina do investicij oziroma partnerjev, katere znane osebe spremljati in kako do njih pristopiti, ter kako Chat GPT izkoristiti za hitrejše pisanje objav in kje Linkedin kaznuje njegovo uporabo.

Delavnica je za člane Zavoda Ypsilon brezplačna, za ostale pa cena znaša 5 €. Za več podrobnosti in pogoje prijave obiščite spletno mesto dogodka, ki je dostopno na povezavi.