Kultura

Poziv Galerije Media Nox mladim umetnicam in umetnikom

29. 4. 2021 avtor: MKC Maribor

Mladinski kulturni center Maribor in Galerija Media Nox vabita nove mlade umetnike in umetnice, da s svojimi avtorskimi deli postanejo del ponudbe spletne trgovine galerije.

Galerija Media Nox, ki deluje pod okriljem javnega zavoda MKC Maribor, ima na svoji spletni strani Spletno trgovino – »e-shop«, kjer lahko mladi umetniki uvrstijo svoja umetniška dela v prodajni program. Prodajajo se printi umetniških del, ne originali, po zelo ugodnih cenah. Cilj je promocija mladih umetnikov, pomoč pri njihovem preživetju ter ponudba unikatnih umetniških del po dostopnih cenah.

Če si mlad/a umetnik/ca, do 35. leta starosti in bi želel/a printe/reprodukcije svojih del ekskluzivno prodajati v »e-shopu« galerije Media Nox, pošlji svojo prijavo na mail sonja.gregorn@mkc.si. Prijava oz. mail z naslovom/imenom SHOP mora vsebovati tvoje ime, priimek, letnico rojstva, kratek življenjepis ter priložene reprodukcije vsaj desetih del (majhne velikosti), ki bi jih želel prodajati – za v pogled.

MKC Maribor od vsakega prodanega dela iz kupnine krije stroške, kot so DDV, tisk in poštnino, ostalo ostane tebi. Prav tako poskrbijo za izstavitev računov in pošiljanje del po pošti..

Če imaš še kakšno vprašanje piši na mail sonja.gregorn@mkc.si.

Če želiš poskusiti s prodajo svojih del, izkoristi priložnost in se prijavi. Več si lahko prebereš na tej povezavi