Aktivno državljanstvo / Mladinsko delo

Sooblikuj strategijo za mlade v občini Domžale!

12. 6. 2023 avtor: Center za mlade Domžale

Že veš, da se v Domžalah pripravlja nova strategija za mlade? Sodeluj  v anketi in sooblikuj občino Domžale!

Komisija za mladinska vprašanja vabi mlade, med 15. in 29. letom, da izpolnite anketo in s tem pomagate pri oblikovanju nove strategije za mlade. Anketa je namenjena predvsem mladim, ki živijo v občini Domžale in mladim, ki živijo v drugem kraju, vendar so aktivni v Domžalah (šolanje, zaposlitev, …)

Oblikovanje nove strategije

V Domžalah se oblikuje nova strategija za mlade za obdobje 2024-2029, ki jo pripravlja komisija za mladinska vprašanja. V ta namen so pripravili anketo, saj želijo s strani mladih dobiti predstavo o življenju mladih v občini Domžale. Zanimajo jih različna področja povezovanja in delovanja mladih v občini Domžale – od preživljanja prostega časa, do nastanitve in izobraževalnih procesov ter vključevanja mladih v lokalne odločevalske procese.

Z anketnim vprašalnikom želijo izvedeti, kako mladi ocenjujete obstoječe ukrepe v okviru mladinske politike v občini Domžale ter kakšne so vaše potrebe oziroma želje v bodoče.

Za več informacij o anketi lahko pišeš komisiji za mladinska vprašanja na komisija@domzalezamlade.si. Več informacij o komisiji za mladinska vprašanja pa si lahko ogledaš na portalu Domžale za mlade, TUKAJ.

Vir: Center za mlade Domžale