Okolje in trajnost

Ujemi priložnost za spreminjanje sveta in postani mladinski podnebni delegat!

31. 8. 2023 avtor: Uredništvo
mladinski podnebni delegat

Za vse mlade, ki si želijo soustvarjati prihodnost planeta, se ponuja enkratna priložnost!

Mladinski svet Slovenije in Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo sta se združila, da bi mladim omogočila neposredno vključevanje v mednarodne podnebne pogovore.

S prijavami, ki se zaključijo 15. septembra 2023, se odpirajo vrata za ambiciozne posameznike, ki si želijo postati mladinski podnebni delegat Slovenije in se pridružiti pomembnemu dogodku v Dubaju – Konferenci pogodbenic UNFCCC, znani kot COP28.

Kljubuj podnebnim spremembam

Mladinski svet Slovenije (MSS) in Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo (MOPE) sta združila moči, da bi prvič na prav poseben način omogočila mladim iz Slovenije, da zavzamejo svoj glas na svetovnem prizorišču podnebnih pogajanj. Priložnost bo tako izbranemu kandidatu prvič omogočila, da se udeleži podnebne konference COP28.

To je priložnost, ki je ne smete zamuditi, če si želite prispevati k boju proti podnebnim spremembam!

Rok prijave je 15. septembra 2023. Prijave so mogoče le preko elektronske pošte na naslov prijave@mss.si. Sledite navodilom na spletni strani MSS za zagotovitev popolne prijave.

Informativni dan, kjer bo mogoče pridobiti več informacij o vlogi mladinskega delegata, ki bo potekal preko Zoom platforme, je na sporedu 4. septembra 2023, ob 17.00. To je odlična priložnost, da se seznanite z razpisom, programom in pričakovanji, hkrati pa boste imeli priložnost postaviti vprašanja predstavnikom Ministrstva za okolje, podnebje in energijo. Na informativni dan se lahko prijavite do 3. septembra.

Če želiš biti del podnebne spremembe in prispevati k boljši prihodnosti, je ta razpis prava priložnost! Prijavi se!

Vir: Lmit – Ljubljanska mreža info točk

Vir naslovne fotografije:

Vir: Unsplash, https://unsplash.com/photos/m6jI3_8Ghrc, Foto: Nico Roicke