Finance / Izobraževanje

Unija Challenge 2023: Tekmovanje, ki preizkuša in nagrajuje študentsko inovativnost

4. 9. 2023 avtor: Uredništvo
unija challenge

Priznano tekmovanje študentom ponuja zanimive izzive in bogate nagrade!

Si študent in imaš neustavljivo željo po izražanju svojih inovativnih zamisli? Unija Group, priznana mednarodna računovodska hiša, ti ponuja priložnost, da ideje privedeš do življenja in se pri tem poteguješ za velike denarne nagrade.

unija challenge
Unija Challenge, foto: Unija Challenge

Kaj je Unija Challenge?

Unija Challenge je tekmovanje, ki študentom omogoča, da svoje kreativne in inovativne ideje pokažejo v svetlem luči. Fokus tekmovanja je na treh ključnih področjih:

Kako poteka tekmovanje?

Tekmovanje je razdeljeno na dva dela: državno in mednarodno tekmovanje. Državno tekmovanje predstavlja prvi korak, kjer imaš priložnost izraziti svoje ideje na lokalni ravni. Za zmagovalce državnega tekmovanja so na voljo nagrade v vrednosti 1000 €.

Unija Challenge je študentsko regijsko tekmovanje za najboljše projektne naloge s področja računovodstva, svetovanja in informacijskih tehnologij. Razpisane naloge in teme predstavljajo odlično priložnost za mlade, da preverijo svoje obstoječe znanje, ga nadgradijo in pridobijo nove izkušnje. Sodelovanja na natečajih so dobrodošla referenca, vzpostavljajo dragocene osebne in poslovne vezi ter lahko predstavljajo dobro podlago za uspešen začetek kariere.

Najboljši izmed najboljših se bodo uvrstili na mednarodno tekmovanje, kjer bo na kocki kar 2500 €! To je priložnost, da svoje ideje predstaviš svetu in osvojiš nagrado.

unija challenge
Unija Challenge, foto: Unija Challenge

Pridi tudi na dan odprtih vrat

Želiš izvedeti več o tekmovanju Unija Challenge 2023 in se pripraviti na svojo pot do zmage? Udeleži se dneva odprtih vrat, ki bo potekal 12. oktobra 2023 ob 12. uri v prostorih Unije na Brezovici pri Ljubljani, Tržaška cesta 515. Tu boš imel priložnost spoznati ekipo Unija Group in se posvetovati o svojih idejah ter pridobiti vse pomembne informacije o tekmovanju.

Prijavi se in pokaži, da je inovativnost ključ do uspeha! Več informacij in možnost prijave najde na uradni spletni strani tekmovanja: Unija Challenge. Unija Challenge vas pričakuje!

Vir: Unija Smart Accounting