Organizacije za mlade

V Mladinskem centru Brežice zaključili z drugim sklopom usposabljanj projekta MI!

17. 12. 2020 avtor: Mladinski center Brežice

V začetku decembra so v Mladinskem centru Brežice zaključili z drugim sklopom usposabljanj projekta MI! – mladinski inkubator.

V zadnjem tednu so se virtualno družili z zanimivi gosti iz prakse, ki so jim zaupali veliko koristih informacij: Mark Kalin, direktor v Švedskem investicijskem skladu 1337Works AB, David Urankar, slovenski televizijski voditelj in maneken ter nekdanji športnik, Andreja Čavnik, trenerka s certifikatom ICF, business coach, podjetnica, Ivan Papič, Steklarna Hrastnik, kadrovski manager leta 2020, Andrej Bračun, predavatelj in poklicni pilot, Zinka Kosec, profesorica, predavateljica in direktorica zavoda za aktivni razvoj, Akademija Akcija.

Na zadnji delavnici so se jim na okrogli mizi pridružili vsi izvajalci MI! delavnic, mag. Jasmina Spahalić, Urban Krevl in Maja Hostnik iz Mreže MaMa ter dr. Lucija Čevnik, ki so jim podali dodatne napotke za uspešno karierno pot, zaupali lastne izkušnje in tako popestrili petkov popoldan.

Projekt MI! se nadaljuje, v mesecu februarju, s projektnim delom, zato vabijo mlade, da se jim pridružijo in tako pridobijo nova poznanstva, se povežejo z različnimi delodajalci in v svoj CV dodajo še eno izkušnjo.

Prijavite se lahko tukaj. 

Vir: Mladinski center Brežice