Kultura / Zabava in prosti čas

Zaključek leta s Centrom mladih Koper

1. 12. 2023 avtor: Center mladih Koper
plakat

Veseli december je pred vrati in tudi Center mladih Koper se bo od letošnjega leta poslovil v prazničnem duhu. Medtem ko bodo mesto razsvetlile praznične luči, se bodo v mladinskem centru odvijale praznične, športne in kulturne dejavnosti.

Ljubitelji ping-ponga se bodo lahko pomerili na turnirju v namiznem tenisu. Slednji bo 1. decembra ob 19. uri v Centru mladih Koper.

Za praznično vzdušje bodo poskrbele božično-zeliščne delavnice, na katerih se bo 5. decembra, ob 18. uri, izdelovalo božična darila v obliki zeliščnih izdelkov.

Interaktivni “Kviz prazničnega duha”, kjer bo na oder stopilo znanje o božičnih filmih ter glasbi, vabi mlade 19. decembra ob 18. uri.

8. decembra se bo ob 20.30 pričela prava poslastica za ljubitelje indie rocka, break beat-a, elektro punka ter alternativnega popa. Na oder CMK-ja prihajajo Kontradikshn ter Le Serpentine.

Oboževalci metalske subkulture bodo na svoj račun prišli 16. decembra, ko se bo odvil že tradicionalni black metalski dogodek, V Pk’lu. Nastopili bodo Samperium, Damnation, Sovrag ter Livergga. Pričetek ob 20. uri.

Zadnji letošnji spektakelski dogodek bo tudi letos že tradicionalni Drag Show. Ta bo potekal 23. decembra ob 20.uri.

Lepo vabljeni v CMK, na Gregorčičevo 4 v Kopru. V decembru se skrivajo še številne delavnice, stand up večer ter obilo druženja! Več informacij na Facebook strani Centra mladih Koper.