Aktivno državljanstvo / Angažiraj se

Zarapaj na temo nenasilja!

24. 4. 2019 avtor: Uredništvo

Društvo Ključ v sklopu projekta Prava zveza vabi mlade rap ustvarjalce, stare od 15 do 29 let, da sodelujejo v Rap natečaju. Do 15. maja naj preko elektronske pošte organizatorjem natečaja posredujejo še neobjavljena avtorska rap dela na temo nenasilja. Ključne besede pesmi naj bodo spoštovanje, svoboda, strpnost, privolitev, dobrosrčnost, humanost, sprejemanje in prijateljstvo.

Prijavitelji naj na natečaj pošljejo posnetek skladbe v mp3 320 formatu, besedilo skladbe v slovenskem jeziku, v celoti izpolnjeno, podpisano ter skenirano izjavo, tisti še ne polnoletni pa tudi dovoljenje zakonitih zastopnikov za sodelovanje na natečaju.

Kriteriji ocenjevanja prispelih skladb bodo vsebina, sporočilnost, izvirnost, kakovost besedila in kakovost glasbe. V izbor se ne bodo uvrstila dela, ki spodbujajo katerokoli od oblik nasilja, in tista, ki ne bodo vsebovala vseh prilog.

Nagrajencu ali nagrajenki bo omogočeno snemanje skladbe pod mentorstvom uveljavljenega slovenskega raperja, snemanje video spota, promocija znotraj socialnih omrežij Prave zveze in njenih članic ter vsaj en javni nastop.

Vse o natečaju si preberite tu!

Vir: Društvo Ključ