Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Oct. 2020

Mednarodni športni dan Zavoda Manipura

Zavod Manipura je s precejšnjimi prilagoditvami, a vseeno zelo uspešno, tudi letos v sodelovanju z drugimi športnimi organizacijami ter policijsko postajo Radovljica pripravil mednarodni športno informativni dan za lokalne srednješolce.

Športni dan je namenjen povezovanju mladih skozi športne aktivnosti, kjer dobijo tudi koristne informacije o mednarodnih prostovoljskih priložnostih.V dveh dneh se je športnega dne udeležilo skupno 160 dijakov Srednje gostinske in turistične šole Radovljica ter Ekonomske gimnazije in srednje šole Radovljica. Aktivnosti smo imeli v telovadnicah obeh šol v skupinah dijakov, ki so skupaj tudi pri športni vzgoji. Prostovoljci Evropske solidarnostne enote so poskrbi za sproščeno in zabavno vzdušje.

Izvedbo športnega dne so finančno podprli Urad RS za mladino, Občina Radovljica, Zavod Movit – Evropska solidarnostna enota ter Mladinski dnevni center Kamra.

Več lahko preberete tukaj.

Vir: Zavod Manipura

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

16033

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino