Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Oct. 2018

Mladinsko delo na spletu

Svet okoli nas je vse bolj podvržen digitalizaciji, zato se o omenjeni temi vse več razmišlja tudi v mladinskem sektorju. Komunikacija se vedno bolj premika v prostor digitalnega, ki nam postaja vse bolj "domač", hkrati pa se tudi mladi vedno več časa zadržujejo na spletu. In tja kamor zanese mlade, do neke mere vleče tudi mladinske delavce.

Socialna akademija se je v projektu »European Wide World of Youth Work«  za spletno učenje odločila predvsem, ker jim omogoča, da lahko sami nadzorujejo hitrost napredovanja in čas, ki bi ga radi temu posvetili.

Svoje izkušnje in spoznanja, ki so jih zbrali skupaj s partnerji iz različnih evropskih držav (AT, HR, IT, LT, NL, SI in RS) in v različnih kontekstih (mednarodno, lokalno, spletno in kombinirano učenje) so zapisali v spletni knjižici.

Vir: Socialna akademija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

17096

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino