Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 Oct. 2018

Naredi korak naprej

Na Socialni akademiji so v okviru projekta Inkubator 4.0 izdali priročnik z naslovom Moj korak naprej. Priročnik je vodnik skozi življenje osredotočen na obdobje prehoda iz mladosti v odraslost. Ponuja nasvete, teorijo, predvsem pa praktične vaje za tiste, ki se želite prestaviti iz sveta izobraževanja v svet dela in pa tudi za tiste, ki želite mladim pomagati na tej poti.

Priročnik »Moj korak naprej« že v naslovu vsem mladim sporoča, naj ne stojijo na mestu in s pomočjo priročnika naredijo (prvi) korak naprej. Priročnik v digitalni obliki lahko prelistaš tukaj, v papirnati obliki pa ga dobiš na sedežu Socialne akademije.

Vir: Socialna akademija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

11563

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino