Okolje in trajnost

Prijave za PREMIŠLJENO pot V PRIHODNOST

20. 5. 2021 avtor: Zavod BOB

Razmišljaš kdaj o okoljski ali prehrambeni problematiki, pa svoje misli o tem le redko deliš s svojimi prijateljicami_ji? Imaš ideje, ki jih nisi imel_a priložnosti preizkusiti ali udejanjiti? Si star_a med 15 in 35 let? Potem se pridruži Zavodu Bob in skupaj lahko stopite PREMIŠLJENO V PRIHODNOST!

Kako bodo to naredili?

Tako, da boš s skupino svojih sovrstnic_kov na tedenskih srečanjih raziskoval_a tematiko, ki si jo boste kot skupina izbrali na podlagi svojih želja in notranjih virov. Srečanja bodo razdeljena na teoretični del ob torkih ter terensko delo ob sredah. Aktivnosti bodo potekale že v maju in juniju.

Skupinsko pot boste zaključili poleti (upajo, da v živo) in sicer na FESTIVALU 4 PRIHODNOSTI, kjer boste spoznali raziskane tematike vseh izvedb, predlagali družbene rešitve in snovali priložnosti za nadaljnjo skupno raziskovanje.

Za udeležbo na aktivnostih se je potrebno predhodno prijaviti na tej povezavi. Število mest je omejeno!

Po potrditvi udeležbe te bo kontaktiral_a mentor_ica za individualno spremljanje, da se bosta dogovorili_a za uvodni intervju. Več informacij o tem kontaktiraj Zavod Bob ali LivadaLAB:

FB: @Zavod Bob ali @LivadaLAB

E-mail:info@zavod-bob.si ali livada.bob@gmail.com

Telefon:064 249 627, vsak dan med 11. 00 in 21. 00.