Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Dec. 2020

Velike malenkosti so pomembne

V Pekarni Magdalenske mreže v prazničnem času nadaljujejo korespondenco s prebivalkami_ci Doma Danice Vogrinec, ki so jo vzpostavile_i v okviru »Dneva za spremembe«.

Takrat so jim na kartice napisale_i sporočila, saj so bili starejšim že v jeseni zaradi zahtevne epidemiološke situacije onemogočeni vsi socialni stiki, družabno življenje in druženje. V upanju, da jih z mislimi in sporočili razveselijo in jim polepšajo dan. Starostnice_ki so na prva sporočila odgovorile_i z lepimi pismi in plakati.

Velike malenkosti so zmeraj zelo pomembne, še posebej pa v teh čudnih prazničnih časih. Pošiljajo jim tople misli in voščila ob prihajajočih praznikih, odpremile_i so (s)kup lepih misli in čudovito ilustriranih voščilnic, ki jih ustvarja Loščika ter tiste od Eva Prepeva in društva HRTJI SVET Slovenije.

Vir: Pekarna Magdalenske mreže

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

97917

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino