Digitalizacija / Neformalno izobraževanje

Arduino za začetnike

6. 11. 2023 avtor: Socialna akademija
računalniško vezje

Bi se rad/-a naučila, kako s pametnim telefonom prižgati luč, ampak o elektroniki nimaš pojma? Bi se rad/-a naučila, kako se dela z mikrokrmilniki, pa nisi preveč tehničen tip človeka? Te zanima kako delujejo pametni domovi, avtonomni robotki in internet reči (IoT)?

Potem je delavnica Arduino za začetnike prava zate!

Usposabljanje je brezplačno in namenjeno vsem mladim (16-29 let), ki bi radi izvedeli več o elektroniki, programiranju in ustvarjanjem z lastnimi rokami. Na 24-urnem usposabljanju boš imel/-a priložnost spoznati osnove elektrotehnike in mikrokrmilnikov, in sicer se boš naučil/-a, kako delujejo in preskusil/-a kako jih uporabiti za ustvarjanje različnih projektov.

Kaj bomo počeli?

Prek praktičnega dela na projektih bomo spoznali:

Ne glede na to, ali si v svetu elektronike popoln/-a začetnik/-ca ali že imaš nekaj malega izkušenj, te vabimo, da se nam pridružiš!

Dobimo se v naslednjih terminih:

Usposabljanje bo potekalo v prostorih Socialne akademije (Tržaška 132) v Ljubljani.

Za koga in koliko stane?

Izobraževanje je namenjeno mladim od 16. do 29. leta starosti. Število udeležencev je omejeno na 10, zato so obvezne predhodne prijave. Izobraževanje je za udeležence brezplačno. Je del projekta Raziskovalci digitalnih poti, ki ga sofinancira Ministrstvo za digitalno preobrazbo.

logotip digisi
Logo MDP