Zabava in prosti čas

Prednovoletna zabava MKC Maribor

21. 12. 2022 avtor: Uredništvo

Konec leta 2022 je za ekipo Mladinskega kulturnega centra Maribor (MKC Maribor) prazničen na kvadrat. Ne le, da se decembra zvrstijo številne zabave ob koncu leta, december je tudi mesec, ko uradno začenjajo s praznovanjem 30 let MKC Maribor!

Praznovanje bo trajalo do 23. decembra 2023, začeli pa ga bodo, kot se za takšno obletnico spodobi, že letos, in sicer z novoletno-rojstnodnevno zabavo. V njihovo družbo tako vabijo vse praznično razpoložene in mlade po srcu, s plesalcem ali brez, da se jim pridružite v torek, 27. decembra, ob 19. uri v Kulturnem inkubatorju (Koroška cesta 18, 2000 Maribor).

V sodelovanju s plesnim društvom Swingbrats vas bosta učitelja swinga Tina Maroh in Luka Ravnjak popeljala v učenje plesnih osnov z glasbo iz vinilnih plošč. Brezplačna delavnica je namenjena začetnikom oziroma vsem, ki bi se radi seznanili s swingom. Predznanje ni potrebno. 

Praznično pijačo in prigrizke častijo oni!
In še namig za dress code: stil 30-ih in 40-ih prejšnjega stoletja, z visokim pasom, ohlapnimi srajcami in preprosto krojenimi oblekami je več kot dobrodošel.

Vabljeni!

Vir: MKC Maribor