Zabava in prosti čas

Stand up s Perico Jerkovićem in gostoma

4. 3. 2024 avtor: Zavod za mladino in šport Krško
plakat

Kdaj? V soboto, 13. 4. 2024, ob 20.00.
Kje? V Zavodu za mladino in šport Krško: CKŽ 105, 8270 Krško.
Kaj? Stand up s Perico Jerkovićem in gostoma, Davidom Gorinškom in Rokom Bohincem.
Vstopnice: V predprodaji 8 €, na dan dogodka 10 €. Vstopnice so naprodaj na Infotočki ZMŠ Krško in v poslovalnicah Eventima.

Perica Jerković je eden najbolj izkušenih stand up komikov pri nas, letos obeležuje 20. obletnico delovanja. Od leta 2003 je izvedel okrog 2000 nastopov v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori, pa tudi v Grčiji in Angliji. Gostoval je na vseh večjih festivalih stand up komedije v tem delu Evrope. Največjo prepoznavnost je pri nas dosegel s celovečerno stand up komedijo Rojen v Jugi, svoj drugi solo šov je poimenoval Homo Selfiens: Zgodovina selfi butla. N

a televizijo je uvrstil tudi krajši comedy special s starševsko tematiko, Stendap predstavlja: Perica Jerković. Nastopil je na roastih Vida Valiča in Lada Bizovičarja, kmalu pa se je na žaru znašel tudi sam. Z Urošem Kuzmanom je soustvaril predstavo Profesor Kuzman mlajši, z Gašperjem Bergantom in Boštjanom Gorencem – Pižamo je smeh izvabljal v šovu Brade, z Robertom Petanom v šovu Zbogom korona, mi gremo na dopust, z Alešem Novakom pa to že več let počne v komediji Slovenec in pol.

David Gorinšek prihaja iz Slovenskih Konjic. Je novinar, glas Radia City in vedno bolj uveljavljen stand up komik z zdaj že šestletnim stažem solo zabavljača. Je tudi organizator stand up večerov v mariborskem kultnem klubu KGB.

Rok Bohinc je improvizator in stand up komik. Poleg številnih nastopov po Sloveniji ste ga lahko videli tudi kot igralca v spletni seriji Skečoholiki, v mladinski oddaji Osvežilna Fronta na RTVju ter kot besnega voznika v vzvratnem ogledalu. Že več kot deset let je zvezda v vzponu, tako da ga enostavno ne smete zamuditi, ko pride nastopati v vaš kraj, ker mu bo morda ravno letos uspel veliki preboj.

Hitro si priskrbi svojo vstopnico in pridi na stand up 13. aprila!