Križišče mladosti
Obiščite naš Facebook Obiščite naš Instagram Obiščite naš TikTok Pisemska ovojnica

→ Digitalizacija

Vas zanima brezplačno pridobivanje digitalnega znanja, ki  izboljšuje učni uspeh in akademske dosežke dijakov in študentov ter hkrati predstavlja osnovni gradnik znanja, ki krepi njihovo konkurenčnost na spreminjajočem se zaposlitvenem trgu? Poglejte na povezavo.

↓ Digitalizacija ↓ Digitalizacija ↓ Digitalizacija ↓ Digitalizacija
Digitalizacija / Novica

Sodobna medijska potrošnja mladih

V raziskovalnem projektu Medijski repertoarji mladih: Socialni, politični in kulturni aspekti digitaliziranega vsakdana, ki jo izvajajo v Centru za politološke raziskave FDV preučujejo, kako se osnovnošolci, dijaki in študentje, ki odraščajo v visoko digitaliziranem vsakdanu, formirajo kot t. i. medijski protrošniki (angl. prosumers). Mladi namreč niso več zgolj konzumenti temveč hkrati tudi aktivni medijski producenti.

Digitalizacija / Novica

V Mc Prlekije vzpostavljajo animacijsko-filmski studijo

V okviru več let trajajoče projektne aktivnosti Regionalnega pomurskega kulturno multimedijskega centra, ki deluje v sklopu pravnega subjekta Mladinskega centra Prlekije-združenja NVO, socialnega podjetja na Spodnjem Kamenščaku 23, bodo v jesenskem času predali namenu svoj lasten animacijsko-filmski studijo.

Digitalizacija / Članek

Digitalni bon ’22

Digitalni bon ’22 je dobroimetje v informacijskem sistemu Finančne uprave, ki ga lahko unovčite za nakup računalniške opreme.