Križišče mladosti
Obiščite naš Facebook Obiščite naš Instagram Obiščite naš TikTok Pisemska ovojnica

→ Info točka

Mlad.si

Portal mlad.si je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj.

MISSS

Zavod Misss mladinsko informativno svetovalno središče Slovenije je neprofitni zavod, ki razvija in izvaja informiranje in svetovanje, neformalno izobraževanje in usposabljanje ter spodbuja aktivno participacijo in prostovoljno delo. Je tudi članic mednarodne organizacije za informiranje in svetovanje mladih ERYICA (European Youth Information and Counselling Agency).

L'MIT 

Ljubljanska mreža info točk-L’MIT je mreža 8-ih neprofitnih organizacij, ki zbira, objavlja in brezplačno posreduje raznolike informacije za mlade in mladinske organizacije v Ljubljani. Glavni namen mreže je mladim nuditi podporo pri iskanju pravih informacij in virov, ki jih potrebujejo pri uresničevanju svojih interesov, doseganju želenih ciljev in osamosvajanju.

Mladi Maribor

Spletni portal Mladi Maribor na enem mestu mladim nudi vse informacije o mladinskih aktivnostih v mestu, obvešča o projektnih priložnostih, aktivnostih aktivnega zaposlovanja itn. Mladi Maribor s portalom in družbenimi omrežji promovira mladinske centre, mladinske organizacije in organizacije za mlade v mestu.

↓ Info točka ↓ Info točka ↓ Info točka ↓ Info točka
Info točka / Novica

(Zlo)raba alkohola

V juniju so strokovni delavci Društva Center za pomoč mladim in njihovi prostovoljci izvajali sklop izkustvenih delavnic za srednješolce.