Mladinsko delo

Odmev mladosti se sliši tudi v videoposnetku o mladinskem delu!

31. 5. 2023 avtor: Uredništvo
odmev mladosti video

Kampanja Odmev mladosti se z majem zaključuje, programi mladinskega dela na terenu pa se nadaljujejo in v lokalni skupnosti še naprej širijo glas mladih.

Ob obilici majskih dogodkov, terenskih obiskov, najrazličnejših utrinkov in predvsem neizbrisnih izkušenj, ki so jih pridobili tako organizatorji kot udeleženci, pa kampanja Odmev mladosti za seboj pušča še nekaj trajnega – videoposnetek, ki v le nekaj minutah preko izkušenj mladih ter mladinskih delavcev prikaže, kaj vse mladinsko delo ponuja.

Ali veš?

V neformalnih aktivnostih mladinskega dela vsako leto vključimo okoli 220.000 mladih, starih od 15 do 29 let, od tega okoli 59.000 mladih z manj priložnostmi!

Video ali seznam razlogov, zakaj je mladinsko delo kul?

Mladi z mladinskim delom pridobijo izkušnje za življenje v praksi, spodbuja se njihova kreativnost, izboljšujejo jezikovne kompetence, bolj so vključeni v družbo in posledično pridobijo na samozavesti, kar so pokazale tudi aktivnosti, ki so na terenu potekale v sklopu Odmeva mladosti.

Prav izkušnje z mladinskim delom mladih ter mladinskih delavcev dogodkov, ki so potekali v sklopu Odmeva mladosti, smo skrbno zbrali ter jih vključili v sklepni videoposnetek kampanje. Upamo, da k temu, da se pobližje spoznaš z mladinskim delom, spodbudijo prav tebe!