Prostovoljstvo / Šport

Postani prostovoljec na Olimpijskem festivalu evropske mladine

9. 6. 2023 avtor: Uredništvo
OFEM prostovoljstvo

Še nimaš načrtov za poletje? Postaneš lahko del olimpijske zgodbe in se kot prostovoljec_ka pridružiš Olimpijskemu festivalu evropske mladine – OFEM, ki letos med 23. in 29. julijem poteka v Mariboru.

Olimpijski festival evropske mladine je z več kot 30-letno tradicijo največji več panožni športni dogodek za mlade športnike in športnice med 14. in 18. letom, ki združuje 48 držav evropskega kontinenta.

Tudi če si športnik_ca samo po duši, lahko še vedno zmagaš in postaneš prostovoljec_ka na OFEM 2023 Maribor. Vse do torka, 20. 6., se lahko prijaviš tukaj. Pogoje je, da si star_a 16 let. Vsak prijavljeni kandidat, ki želi postati član prostovoljske ekipe OFEM 2023, bo povabljen na osebni razgovor, na katerem se bo predstavil komisiji, organizacijski odbor pa ga bo seznanil z delom in organizacijo dogodka.

Za vse izbrane kandidate bomo pred pričetkom dogodka organizirali izobraževanja in usposabljanja. Udeležba je obvezna za vse izbrane kandidate in je pogoj za opravljanje prostovoljskega dela na OFEM 2023.

Zakaj postati prostovoljec/prostovoljka?

Ugodnosti prostovoljstva

Ker se na OFEM zavedajo, da sta vaše dobro počutje in zadovoljstvo izrednega pomena, boste kot prostovoljec/prostovoljka upravičeni do: