Zaposlovanje

Razpis za delovno mesto: Vodja delovnega področja ČMC

26. 2. 2024 avtor: Mladi zmaji
plakat

Mladi zmaji razpisujejo delovno mesto Višji svetovalec področja II – Vodja delovnega področja ČMC za nedoločen čas s polnim delovnim časom.

Ljubezen do mladih in skrb za prihodnost mladih generacij je povezovalna nit kolektiva Mladih zmajev in gonilo za oblikovanje programov. V mladinskih centrih in na terenih preko različnih aktivnosti iščejo odgovore na izzive odraščanja, iskanja lastne identitete ter potencialov.

V podporo izvajanju poslanstva Mladih zmajev iščejo strokovno, organizirano, ambiciozno, samoiniciativno in dinamično osebo za strokovno vodenje in razvoj notranje organizacijske enote ČMC, ki v začetku leta 2024 šteje 13 zaposlenih. Ti svoje delo opravljajo v petih četrtnih mladinskih centrih, ulični enoti, mobilnem mladinskem centru, skupnostnem mladinskem centru ter digitalnem mladinskem centru. Iščejo vodjo, ki bo prevzela odgovornost za razvoj programa mladinskih centrov s predanostjo in nadgradila že vzpostavljen program v smeri novih povezovanj.

Zahtevani pogoji:

Poudarki dela:

Pri kandidatih je zaželjeno:

Kaj ponujajo:

Če želite soustvarjati z Mladimi zmaji s svojim znanjem in energijo ter izpolnjujete vse pogoje razpisa, na e-naslov: razpis@mladizmaji.sido vključno 6. 3. 2024, pošljite svojo vlogo z dokazili in motivacijsko pismo z naslovom e-pošte: Prijava: Višji svetovalec področja II.