Finance

Sindikat Mladi plus z anketo o ekonomskem položaju mladih

5. 3. 2020 avtor: Uredništvo

Si tudi ti med tistimi, ki ob pogledu na svoje finančno stanje vsak mesec rečejo: “Nimam za burek!”, sprašujejo pri Sindikatu Mladi plus, sindikatu študentov, dijakov in mladih brezposelnih ter mladih prekarnih delavk in delavcev.

Če si, potem te vabimo, da izpolniš našo novo spletno anketo, ki je namenjena dijakom, študentom, mladim brezposelnim ter mladim prekarnim delavcem in delavkam. V sklopu projekta Delam, nimam za burek, ki ga financira program Erasmus+: Mladi v akciji, želimo na Sindikatu Mladi plus podrobneje pregledati ekonomski položaj mladih v Sloveniji,« nadaljujejo pri sindikatu in pravijo, da reševanje ankete sicer vzame 5 minut, njeni rezultati pa jim bodo služili kot izhodišče za aktivnosti z odločevalci, v okviru katerih se bodo ukvarjali s spremembami štipendijske politike ter politike zaposlovanja in pri prizadevanjih za izboljšanje položaja prekarnih delavk in delavcev.

Anketa, dostopna tukaj, je namenjena posameznicam in posameznikom od petnajstega do vključno petintridesetega leta starosti. Vabljeni k reševanju!

Vir in foto: Sindikat Mladi plus