Zabava in prosti čas

Traptonic na Evropskem tednu mladih

18. 4. 2024 avtor: Center mladih Koper
dogodek

V okviru letošnjega Evropskega tedna mladih je Center mladih Koper gostil elektronsko-trapovski dogodek, ki so ga s pomočjo mentorstva mladi v celoti zasnovali ter sami tudi izvedli.

V soboto, 13. aprila, so v dvorani koprskega CMK-ja zadoneli »nizkofrekvenčniki«, ki so mladino z nasmehi zibali vse do polnoči. Traptonic, kot so mu mladi nadeli ime, je gostil DJ-jevski duet Bromance, mladega in nadobudnega Out-Lot-a ter sveži duet KixnMix. Dogodek je v celoti zasnovala in izvedla ekipa mladih, ki se je v začetku letošnjega leta prijavila na Javni razpis za mladinske programe, ki ga mladim do 29. leta omogočata Center mladih Koper ter Mestna občina Koper.

Vodja projekta, Sara Favretto, je z nami v videu delila sledeče misli: »Zelo sem hvaležna, da sem lahko organizirala, imela sem se res lepo in vesela sem, da imamo končno na obali prostor, kjer lahko mladi uživamo v trap in elektronski muziki«.

Dogodek je obiskalo dobrih osemdeset mladih, ki se, kot pravijo, nadejajo novih tovrstnih dogodkov.

Fotografije iz dogodka si lahko ogledate na tej povezavi, več informacij o CMK dogodkih v okviru Evropskega tedna mladih pa na tu.

logotip