Digitalizacija

Usposobi se za managerja družbenih omrežij

27. 2. 2020 avtor: Uredništvo

Nefiks karierne rešitve je projekt, ki ga izvajajo pri Zavodu Nefiks v sodelovanju s Središčem Rotunda in Zavodom MISSS ter je namenjen mladim iskalcem zaposlitve. Projekt bo mladim pomagal do vseživljenjske karierne pismenosti, in sicer z razvojem kompetenc in sposobnostjo vodenja lastne kariere, vključno z beleženjem neformalno pridobljenega znanja.

Prvo usposabljanje z naslovom Manager družbenih omrežij bo sestavljeno iz štirih sklopov, ki se bodo prepletali med seboj in udeležence z bogato vsebino pripeljali do kompetenc, ki jih potrebuje manager družabnih omrežij, kar je morda ravno to, kar te bo pripeljalo do zaposlitve!

Podrobnejši opis usposabljanja in vsebine sklopov najdete tukaj.

Usposabljanja bodo potekala vsak dan, med 23. marcem in 17. aprilom, predvidoma med 9h in 17h uro.

Vrednost primerljivega usposabljanja se na trgu giblje okoli 1.500 eur, za udeležence usposabljanja Nefiks karierne rešitve pa je brezplačno, saj je projekt financiran preko javnega razpisa “Krepitev kompetenc skozi aktivno državljanstvo za večjo zaposljivost“.

Sprejemajo udeležence, ki aktivno iščejo zaposlitev ter so stari med 15 in 29 let. Udeleženec se mora udeležiti vseh sklopov v modulu. Njegova prisotnost mora biti vsaj 82 %.

Prijavite se čimprej na tej povezavi:  https://app.nefiks.si/activity/1365 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.
Vir: Zavod Nefiks
Foto: Pixabay