Izobraževanje

Vabilo na webinar spletnega seminarja in poletne šole HECTOR

12. 4. 2022 avtor: Uredništvo

Tehniški muzej Slovenije in Center za upravljanje z dediščino živega Srebra Idrija sodelujeta v evropskem projektu HECTOR (Industrial Heritage as key Competence for Tourist Operator). Cilj projekta je ozaveščanje o vlogi evropske industrijske dediščine in o priložnosti, ki jo ponuja pri oblikovanju novih delovnih mest. V okviru projekta bosta potekala brezplačni spletni tečaj in poletna šola za mlade med 18. in 30. letom, ki jih zanimata turizem in industrijska dediščina.

sredo, 13. 4., ob 18. uri vabijo vse zainteresirane na predstavitveni webinar, ki bo potekal v angleškem jeziku. Za Webinar so potrebne prijave prek naslednje povezave

Povezava do webinarja: https://meet.google.com/gsw-efvh-mat

Spletnega tečaja, ki je že na voljo na spletni strani, se lahko brezplačno udeleži kdorkoli, ob koncu tečaja prejme tudi certifikat. Poletne šole pa se bodo lahko udeležili mladi med 18. in 30. letom, ki bodo do 5. junija 2022 zaključili s spletnimi tečajem, oddali svoj CV ter bili izbrani na podlagi prijave. Poletna šola bo potekala v Italiji (ABBADIA S.S.) med 12. in 18. septembrom 2022 in bo za udeležence brezplačna.

Več informacij najdete na spletni stran spletnega tečaja in na spletni strani projekta.

Vir: Tehniški muzej Slovenije