Križišče mladosti
Obiščite naš Facebook Obiščite naš Instagram Obiščite naš TikTok Pisemska ovojnica

→ Zdravje

Naše telo je ustvarjeno za gibanje, zato redna telesna dejavnost predstavlja enega izmed temeljev zdravega življenjskega sloga. Dandanes, ko je sedeč življenjski slog vse bolj razširjen, se posledice upada telesne dejavnosti na človeškem organizmu kažejo na najrazličnejše načine.

Na spletni strani Skupaj za zdravje lahko najdete priporočila za gibanje v različnih starostnih obdobjih in informacije o učinkih gibanja na zdravje. 

V kolikor bi radi preizkusili vašo telesno zmogljivost, lahko preverite aktualne priložnosti na spletni strani SLOfit

↓ Zdravje ↓ Zdravje ↓ Zdravje ↓ Zdravje
Zdravje / Članek

Panični napadi in tesnoba

Panični napadi so časovno omejena obdobja izrazito povečane tesnobe. Razvijejo se nenadoma in dosežejo vrh v roku desetih minut.

Zdravje / Napovednik

Info Škuc podporna skupina

Info center Škuc bo 19. 3. 2024 začel s podporno skupino namenjeno mladim (16 – 29 let), ki se soočate s težavami v duševnem zdravju.

Zdravje / Članek

Perfekcionizem

Perfekcionizem je osebnostna lastnost, za katero je med drugim značilno iskanje brezhibnosti, doseganje zelo visokih ravni uspešnosti.

Zdravje / Reportaža

Usposabljanje za mojstre igre

Skavti so pretekli vikend organizirali usposabljanje za mojstre igre. Naučili so se, kaj so glavne sestavine vsake kakovostne sobe pobega.

Zdravje / Novica

V Semiču čuječno

V Kulturnem centru Semič so v soboto, 10. februarja, organizirali delavnico Čuječnosti, skupaj s Sem’ško mladino. Delavnico je vodila Dr. Prah.