Križišče mladosti
Obiščite naš Facebook Obiščite naš Instagram Obiščite naš TikTok Pisemska ovojnica

→ Zdravje

Na Portalu Zavoda za zdravstveno zavarovanje Republike Slovenije najdete vse potrebne informacije v zvezi z zdravstvenim zavarovanjem, vključno s storitvami, prispevki, kartico in mnogimi drugimi področji delovanja zdravstva, tudi preko e-sistema.

Prav tako lahko določene storitve uredite tudi prek portala eUprava, in sicer:

Poleg tega eUpravi najdete informacije o obveznem in prostovoljnem zdravstvenem zavarovanju, izbiri osebnega splošnega zdravnika, ginekologa in zobozdravnika ter o naročanju na zdravstvene storitve.

↓ Zdravje ↓ Zdravje ↓ Zdravje ↓ Zdravje
Zdravje / Članek

Panični napadi in tesnoba

Panični napadi so časovno omejena obdobja izrazito povečane tesnobe. Razvijejo se nenadoma in dosežejo vrh v roku desetih minut.

Zdravje / Napovednik

Info Škuc podporna skupina

Info center Škuc bo 19. 3. 2024 začel s podporno skupino namenjeno mladim (16 – 29 let), ki se soočate s težavami v duševnem zdravju.

Zdravje / Članek

Perfekcionizem

Perfekcionizem je osebnostna lastnost, za katero je med drugim značilno iskanje brezhibnosti, doseganje zelo visokih ravni uspešnosti.

Zdravje / Reportaža

Usposabljanje za mojstre igre

Skavti so pretekli vikend organizirali usposabljanje za mojstre igre. Naučili so se, kaj so glavne sestavine vsake kakovostne sobe pobega.

Zdravje / Novica

V Semiču čuječno

V Kulturnem centru Semič so v soboto, 10. februarja, organizirali delavnico Čuječnosti, skupaj s Sem’ško mladino. Delavnico je vodila Dr. Prah.