Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 18 Mar. 2021

Prvi prijavni rok za vpis na univerze se izteče 19. marca

16. februarja letos se je odprl prvi prijavni rok za oddajo prijave za vpis na univerze v Sloveniji. Izteče pa se jutri, v petek 19. marca.

V prijavi so na voljo tri mesta kamor se lahko vpišete in pri tem napišete največ tri želene študijske programe. Morate pa biti pozorni na vrstni red, ki je pri vpisu zelo pomemben.

Na spletnih straneh vpisnih služb www.vpis.unilj.siwww.um.si/vpiswww.vpis.upr.si in www.ung.si, so vam dostopni tudi podrobni statistični podatki o značilnostih vpisa na želeni študijski program v zadnjih letih.

Kandidati boste obveščeni o stanju prve prijave in omejitvi vpisa 5. april 2021.

Vir: Uredništvo mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

72325

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino