Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 26 May 2020

Spletne delavnice filmskega ustvarjanja

Uporabljaš kamero za pripovedovanje zgodb svojega življenja in skupnosti? Sanjaš, da bi postal_a novinar_ka ali filmsk_a ustvarjal_ka? Želiš posneti kratki film, vendar ne veš, kje začeti? Morda že delaš na projektu in bi rad_a razpravljal_a o njem in dobil_a povratne informacije? Pridruži se tedenskim srečanjem o različnih vidikih filmskega ustvarjanja! 

DZMP Luksuz produkcija vabi mlade (15 - 29 let), da se pridružijo tedenskim spletnim srečanjem filmskih navdušencev in navdušenk!  Na srečanjih se boste pogovarjali o teoretičnih in praktičnih vidikih filmske produkcije in si  pobližje ogledali primere iz zgodovine filma. Znanje iz teorije boste uporabili in preizkusili pri svojih lastnih filmskih poizkusih. Teme, ki se obravnava v okviru delavnic so:

  • dokumentarni film, TV reportaža, eksperimentalni film, glasbeni in promocijski video,
  • vpliv in moč podobe; intervju za različne vrste video produkcije, snemanje in oblikovanje zvoka,
  • barvna, zvočna in grafična podoba filma, montaža.

Prvo srečanje bo 28.5.2020 ob 16:00, potekala bodo tedensko preko platforme Jitsi Meet.  Povezavo do srečanja boste dobili po prijavi. 

Informacije in prijave: luksuz.database@gmail.com. Prijava naj vsebuje: ime, priimek, starost, kraj bivanja in par besed o tem, zakaj bi se pridružil_a delavnici.

Vir in foto: DZMP Luksuz produkcija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

92793

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino